


Uzunyayla Kafkas Derneği ve Kafkas Vakfı eski yöneticilerinden Sayın Tsıpıne Bahattin Zabun 21 Mayıs’ta Taksimde Çerkesya yurtseverleriyle beraber olacak.

Günün anlam ve önemi üzerine Adıgece kısa bir konuşma yapacak olan Tsıpıne, konuşmasının sonunda Adıgece bir dua okuyacaktır.
Cherkessia.net
Kendim dindar bir insan degilim daha dogrusu bir Dine bagli degilim ama Sayin Zuhala katilmamak elde degil. Dualarin ve vaazlarinAdigabze yapilmasi cok güzel ve anlamli olur bence. Umarim Adigabzeyi yasamimizin her alanina yayabilir ve yerlestirebiliriz.
Saygilarimla
Neden olmasın. Çok güzel bir haber. Dualarımızı çerkesce yapmamız keşke yaygınlaşsa. Soykırım ve sürgünde ölen atalarımız için Adığabze dua çok isabetli ve manidardır.
sayın Tsıpıneye saygılar.