Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sayın Ankara Kafkas Derneği Yönetimine
14 Mart 2011 Pazartesi Saat 20:07
12 Mart'ta Çerkes Hakları İnisiyatifi grubunun düzenlemiş olduğu mitingi internet ve tv'den büyük bir heyecanla izledim. Ama ne yazık ki, Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun ve ona bağlı derneklerin bu mitingde hiçbir şekilde yer almadığını gördüm.

Ne acıdır ki, bu mitingde bebeklerimiz ve yaşlı büyüklerimiz ellerinde bayrak ve pankartlarla yürüyerek halkımız için demokratik haklarını isterken, sizden hiçbir ses duyamadım.

Ben Anavatana dönüş yapalı 4 yıl oldu. 2 yıl önce üyesi bulunduğum Ankara Kafkas Derneği seçimlerini dönüşçü arkadaşlarım kazansın diye bizzat seçime katılarak oy vermiştim. Görüyorum ki boşuna ümit etmişim… Bırakın anavatana dönmeyi, aynı şehirde halkımız sokaktayken hiçbir katılımda bulunmayan Kaffed ve ona bağlı olan derneklerin bu mitingde yer almamış olması beni derinden üzmüştür.

Her ne pahasına olursa olsun, halkımızın anadil eğitimi ve öğretimi talebi için organize olmuş, hakkını savunmaya ve almaya çalışan bir talep, bir haykırış içerisinde olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.

Anavatandan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen tüm seslere, bu mitinge katılan tüm insanların haykırışına kulaklarını tıkayan bir dernek içerisinde üye olmayı artık kabullenemiyorum.

Dolayısıyla Ankara Kafkas Derneği üyeliğimin düşürülmesini talep ediyorum.

Kapalı kapılar ardındaki yayın ve çalışmalarınızı artık desteklemediğimi bildiriyor, istifamın acilen kabulünü rica ediyorum.

 

Hatice Şenvar ( ŞERELT )
Maykop
13.03.2011


Bu haber toplam 3428 defa okundu.


Süleyman Yavuz

Değerli kardeşime Kafder adına resmi sayılı bilmemne ? sonuçlu cevabı veren ''zındık''kim acep ?

Gelişen olaylar bu denlimi ucuz ?

Bu cevabı yazıyı yazan ''zındık''ile tanışmak isterim.

Ayrıca KAFDER demi zındıklaştı,diye sormak gereği duyuyorum.

Sizler bir kuştan aldığınız emanet beyinler ile bizler ile dalgamı geçiyorsunuz ?

Yazıklar olsun verdiğiniz bu cevaba.

17 Mart 2011 Perşembe Saat 23:41
Deguf Gamze

Ankara Kafkas Derneği Hatice Hanımın sadece istifa içermeyen eleştirisine cevap vermeyerek polemik dışı bir sterilizasyonu koruduğunu düşünüyor olsa gerek.
Beyler, bayanlar ; STK lar duvarları kalınlaştırarak bir yere varamaz .
STK lar yadigar üyelerinin uyarılarını dikkate almalıdır.
STK lar toplumun nabzını tutmalıdır.
STK larüç maymun oynamak üzerine kurgulanmamıştır
Bunları herkesin bildiğini varsayıyorum.

17 Mart 2011 Perşembe Saat 20:57
Kemal Cecıko

Ankara Kafder yonetiminde espri anlayisi olan cok insan var galiba diyecem ama ....
Sayin Seretl Hatice`nin elestirilerini ancak bu kadar anlamislar ne yapalim!

17 Mart 2011 Perşembe Saat 01:43
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net