Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Putin Irkçılara Cesaret Vermeye Devam Ediyor!
22 Aralık 2010 Çarşamba Saat 14:25
Rusya Spor, Turizm ve Gençlik Bakanlığı’nda gençlerle buluşan Putin bir yandan “Yabancı düşmanlığı ve ırkçılık Rusya'yı çıkmaza sokar” uyarısını yaparken, diğer yandan Spartak futbol takımı taraftarı Yegor Sviridov’un mezarına çiçek bırakarak ırkçılara cesaret verdi.

Kuzey Kafkasyalı futbol taraftarlarının da yer aldığı görüşmede Putin, “diğer bölgelerde yaşayan tüm halkların temsilcileri yerel örf adet, gelenek-göreneklere ve kurallara uyması lazım. Eğer şu anda benim konuştuğum anlaşılmazsa, birbirimize saygılı şekilde davranmazsak bu durumda ne yapmamız lazım? O zaman Moskova, St.Petersburg ve başka dev kentlerde sicil kayıt kurallarını hafif bir deyimle geliştirmemiz lazım” dedi.

Saldırgan gruptan Spartak taraftarı Sviridov’un canlarını korumaya çalışan Kafkasyalılar tarafından “kazara” öldürülmesini tüm Rus taraftar toplumuna yönelik saldırı olarak yorumlayan Putin, Sviridov’un daha önce iki kere tutuklandığını hatırlatarak, “2009 yılında mahkum edilmiş. Peki, 2010’da nasıl Moskova’da ortaya çıkarak cinayet işlemiş” diyor ve Aslan Cherkesov’u yargısız infaz etmek istiyor.

16 Aralık 2010 tarihinde televizyon aracılığıyla halktan gelen soruları yanıtlarken “devlet çoğunluğun çıkarlarını temsil eder” ( Radio Liberty, 22 Aralık 2010) diyen ve “peki azınlıkları çoğunluktan kim koruyacak” sorusunu yanıtsız bırakan Putin daha sonra taraftarlarla birlikte Lyublino mezarlığını ziyaret ederek  Sviridov’un mezarına çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

 

22 Aralık 2010
Cherkessia.net


Bu haber toplam 1805 defa okundu.


Patriot

Çok ilginç bir heriftir şu Putin! Ulan öldürülen çocuğun daha mezarı hazır değil ama Putin için problem değil bu, gidip utanmadan başka bir mezara çiçek koyuyo ve millete bunu yedirmeye, utanmadan puan kazanmaya çalışıyor!
Bu resimde Sergey Semyenov diye birisinin mezarına çiçek koyuyor ama öldürülen kişinin adı Egor Sviiridov:
http://l-pics.livejournal.com/drugoi/pic/012fh97e.jpg

Sonra Kreml yaptığı aptallığını daha da aptal bir şekilde örtmeye çalışıyor, photoshopla ve gazetelerde bu resim basılıyor:
http://idiot.fm/wp-content/uploads/2010/12/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-103570000.jpg

Şimdide iki resmin farkına yakından bakın:
http://idiot.fm/wp-content/uploads/2010/12/skitched-20101223-114619.jpg

Yorumlar sizin!

28 Aralık 2010 Salı Saat 08:17
Fatih Dincer

Putin ve Medvedev in temsil ettigi Tek Rusya Partisi Kuzey Kafkasya Temsilcilerine Cagri!!
Gaspadin Putin ve Medvedev Bu partinin Temsilcileri olarak, Sadece Rus Halkinin cikarlarini mi savunmayimi kendilerine idooloji belirlemislerdir, yoksa Rusya Federasyonunun Tum halklarinin Demokrasi ve esitlik yolunda haklarini savunmakmidir kendilerine benimsedikleri ideoloji. Lutfen Bu soruyu kendi partiniz icinde kendi kendinize sorunuz.Sizin temsil ettiginiz halklarin cikarlari icin yeterli bir cevap alamiyorsaniz Lutfen o partden ayriliniz, Yoksa temsil ettiginiz Tum halklarin onunde hesap vermek zorunda kalirsiniz!!

23 Aralık 2010 Perşembe Saat 18:09
Fatih Dincer

Hepimiz Putin in bu hareketleri ortaligi yatistirmak icin yaptigina inanmak istiyoruz, Ancak Putin ve Medvedev in Halkin karsina cikip Kendilerinin Sadece Ruslar in degil Rusya Federasyonunun tum halklarinin Cumhurbaskani yada Basbakani oldugunu Belirtmeleri gerekir(Bu gune Kadar soylemediler) Ruslari cesaretlendirici bu sekil yaklasimlarda devam ederlerse ulkeyi herkesin kabuslarinda yasattiklari Buyuk Savas a suruklerler.Bu ulkede 40 milyon Rus olmayanlari unutmamalari gerekir!!

23 Aralık 2010 Perşembe Saat 17:54
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net