Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Natpress.info FSB nin Siber Saldırılarından Kurtulamadı!
14 Ağustos 2014 Perşembe Saat 01:51
Genel yayın yönetmenliğini Şaş'e Aslan'ın yürüttüğü natpress.info haber sitesinin fsb tarafından ele geçirildiğini sitemizde yayınlamıştık.

Genel yayın yönetmenliğini Şaş'e Aslan'ın yürüttüğü natpress.info haber sitesinin fsb tarafından ele geçirildiğini sitemizde yayınlamıştık. http://cherkessia.net/news_detail.php?id=6323

Şaş'e Aslan

Daha sonra server şirketiyle olan yazışmaları neticesinde siteyi tekrar ele aldığını duyuran Şaş'e Aslan, bu durumun çok kısa sürdüğünü ve natpress.info'nun bilinmedik kişilerce ele geçirilerek, bulunduğu server şirketinden çıkarıldığını, Amerika'da Rusların kontrol ettiği başka bir server şirketine aktarıldığını bildirdi. Aslan, olayın tamamen yasadışı olarak yapıldığını, kendisini korumayan server şirketini ve siteyi ele geçirenleri mahkemeye vereceğini de belirtti.

Şaş'e Aslan, İngiltere'de farklı bir server şirketinde ''natpressru.info'' adını tescil ettirerek yayınlarına tekrar başladı. Natpress.info kopyasının ve tüm arşivlerinin aynen devam ettiği yeni site, Aslan'ın bilgisayarına yapılan virüs atakları dolayısıyla önümüzdeki hafta normal yayın akışına girecek.

Yeni site linki şöyle: http://www.natpressru.info/

Ç.Net’in notu: Natpress.info'yu siber dolandırıcılık sonucu ele geçirenler, siteye anti Ukrayna videoları yüklemesi yaparak şu açıklamalarla yayınlarını sürdürüyor.

''Natpress ajans sitesinin eski redaktörü A.Şazzo'nun site çalışmalarına müdahale etmeyi sürdürmesinden dolayı özür dileriz. Şazzo, Abregov, Kidakoyev gibi Adıgey'de az tanınan kişiler Adıge halkını ''yeni Ukrayna'' durumuna sokmak istemekteler. Biz Adıgelerin Amerikan demokrasisinin sonucunun ne olduğunu görmelerini istiyoruz. Şazzo, Abregov ve onlar gibiler Amerikaya sığınma hakkını kazandılar ve her an oraya kaçmaya hazırlar. Bizler anavatanımızı terketmek istemiyoruz ve bu türden döneklere ve onların provokasyonlarına karşıyız''

Cherkessia.net-Mıyekuape
14 Ağustos 2014


Bu haber toplam 2150 defa okundu.


Gökhan Şiren

Hangi iplerden geliyor DDOS atak bi söyleyin siz.. 10-20 gbitle karşılık verelim :) cloudflare kullanın sayfanızda. İp maskeleme iş çözücektir..

15 Ağustos 2014 Cuma Saat 13:49
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net