


“Moskovskiy Komsomolets” gazetesinin verdiği habere göre, polis yetkilileri hackerların güvenlik sistemini kırarak önce parolaları çözen virüs programı koyduklarını, sonra da 11 reklam filminin yerine porno filmi koyduklarını düşünmüşlerdi.
Ancak şimdi uzmanlar, ekranın içindeki bilgisayara doğrudan bağlandıklarına eminler. Yetkililer önümüzdeki günlerde bunu yapanların tutuklanacağını belirtiyorlar.
Hatırlatmak gerekirse, olay “Oktyabrskaya” metro durağının yakınındaki Serpukhovskaya tüneli bölgesinde olmuştu.
Reklam video ekranında film oynarken yolda trafik karışmış ve büyük yoğunlaşma meydana gelmişti.
Moskova Reklam Komitesinin elindeki verilere göre, porno film iki video ekranından saat 23:05 ve 23:23 arasında gösterilmişti.
Porno film gösterimi üzerine “Bilgisayar verilerine haksiz ulaşım” ve “Pornografik materyallerin yasadışı gösterimi” maddelerinden dava açılmıştı.
22 Ocak 2010
Cherkessia.net