Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dünya Çerkes Birliği Yönetim Kurulu Üyelerine
07 Ekim 2011 Cuma Saat 00:08



Dahası, bu Yönetim Kurulu toplantısı Moskova’da yapılacak, burada Çerkes Sorunları üzerine Rusya Federasyonu’nun ilgili Bakanlarıyla ve Komisyonlarıyla görüşülecek; bir yol haritası çıkarılacaktı. 16 Mayıs 2011 tarihinde Moskova’da Duma yetkilileri ile yapılan toplantıdan sonra bize ulaşan bilgiler böyleydi.

3 hafta önce “esrarengiz” bir şekilde toplantı Moskova’dan İstanbul’a alındı. Ve gündem bir toplantıda ciddi olarak görüşülmesi mümkün olamayacak kadar genişletildi.

Yani yine havanda su dövülecek!

Burayı ve izlenen yöntemi protesto ederek toplantıya katılmama kararı alan üyelerinizi saygıyla selamlarken; İstanbula’a gelen bütün Yönetim Kurulu üyelerine hatırlatmak istiyoruz:

Çerkes halkının sorunlarını çözemeyeceğinizi, insanlarımızı oyaladığınızı siz de biliyorsunuz, biz de. Ancak, Soçi olimpiyatları dahil, eğer geleceğimizi ipotek altına alacak kararlar almaya kalkarsanız ne tarih, ne de bu halk sizleri asla affetmeyecektir.

Gözlerimiz üzerinizde!

Çerkesya Yurtseverleri



TO THE MEMBERS OF EXECUTİVE COMMITTEE OF INTERNATİONAL CIRCASSIAN ASSOCIATION

Today, on October 7, 2011, you are holding a meeting in Istanbul. Why did you chose Istanbul for this meeting and how, with whom together, did you take this decision knows nobody, as usual!

In fact, this meeting should also hold in Moscow, in order to discuss with the related and responsible ministers or commissions of Russian Federation on Circassian issue, according to the information reached us after the meeting with representatives of State Duma in Moscow on 16th of Mai 2011.

However, 3 weeks ago, the meeting moved “mysteriously” to İstanbul. And the agenda is expanded with themen, which you discuss for many years without any result.

This means you will again beat the air!

We greet respectfully the members who decided not to attend this meeting and would like to remind you once again:

You know very well that you don’t have the willpower to attach with the problems of the Circassian people seriously. However, if you take decissions, including on the Sochi Olympic Games, which would “mortage our future”, neither the history nor Circarssians will never forget and forgive you.

Our eyes are on you!

Patriots of Circassia

Bu haber toplam 4986 defa okundu.


SİNAN Ö.

Ne denir ki? Bir kurum bunca gizli saklı iş yapmaya neraklıysa adını değiştirsin kendisinide kulüp statüsüne çevirsin.
O zaman kimse onlara soru falan sormaz ne isterlerse yaparlar.
Hatta isterlerse 4 lü okey masaları kurup kulüplerinde oyun oynayabiliriler.

08 Ekim 2011 Cumartesi Saat 16:16
Blenawo Erkan

DÇB İstanbul da 4*5 sene önce böyle toplanmıyordu. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen evinde sazlı sözlü toplantılar yapıyordu. Ben istanbulda kuzenimin yanındaydım tesadüfen beraber gitmiştik. Biletli, programlı, bol hamaset nutuklu bir geçit töreniydi doğrusu.
Eee şimdi gayri meşru işler yapan insanlar gibi gizli saklı mafyatik buluşmalar nedir? Yanlış yapan saklanma ihtiyacı duyar.

soru : Çerkes halkını temsil ediyorum deyip çerkeslerden kaçarak iş çevirmeye çalışan kurumun adı nedir?

cevap:DÇB

Bu halka bir gün hasap vereceksiniz? merak etmeyin !!

07 Ekim 2011 Cuma Saat 19:15
Sitemizin hiçbir vakıf, dernek vs. ile ilgisi yoktur. Sitede yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Sitemizde yayınlanan yazı ve yorumların sorumluluğu tamamen yazarına aittir.
Siteden kaynak gösterilmeden yazı kopyalanamaz.
Copyright © Cherkessia.Net 2009 İletişim: info@cherkessia.net